Studio 2 12 teamfoto bewerkt

Praktijk

Zwanger zijn en een kindje krijgen is een ingrijpende, belangrijke en persoonlijke gebeurtenis in je leven. Ons doel is om je hierbij optimale steun en begeleiding te geven en zowel jouw gezondheid als die van je baby te bewaken.

Om dit zo goed mogelijk te kunnen doen is onze verloskundige zorg persoonlijk, kleinschalig en deskundig.

We vinden het belangrijk dat onze zorgverlening persoonlijk is. We streven naar voldoende tijd en aandacht tijdens onze zorg waarbij je wensen kenbaar kunt maken. Veranderingen of bijzonderheden worden dan snel opgemerkt, wat ten goede komt aan de verloskundige zorg en tevredenheid.

Daarnaast zijn we bewust een kleinschalige praktijk. Dit biedt een goede gelegenheid om elkaar te leren kennen en samen te werken tijdens de zwangerschap, bevalling en kraamtijd.

Deskundig omdat dat iets is wat je van een verloskundige praktijk mag verwachten! Omdat we dit belangrijk vinden staan we ingeschreven in het kwaliteitsregister van de KNOV. Hiermee laten we zien dat we actief investeren in nieuwe kennis en vaardigheden. Tevens staan we in het BIG-register geregistreerd en hebben drie verloskundigen de opleiding tot echoscopiste gevolgd.