Bevalling

Iedere bevalling is een unieke gebeurtenis, dus ook de jouwe! Er breekt een spannende periode aan wanneer je de 37 weken bereikt hebt. De meeste baby’s worden geboren tussen de 37e en 42e week van de zwangerschap. In deze periode mogen wij jouw bevalling begeleiden, mits er geen bijzonderheden zijn in de zwangerschap. 

Rond de 32 weken zwangerschap gaan we met jullie in gesprek over jullie bevalling. We proberen jullie inzicht te geven in wat je een beetje kunt verwachten. Heb je vragen, onzekerheden, misschien angsten? Schrijf deze op zodat we die tijdens de controles kunnen behandelen. Elke bevalling is anders en heeft zorg op maat nodig. Wij passen onze zorg graag aan op jullie behoeften.

“In Oktober 2022 ben ik door een van de dames van Ortus geholpen, ik vond het van te voren erg spannend omdat het mijn eerste spiraal plaatsing was.
Danielle was kalm en legde alles stap voor stap uit,  en stelde me op mijn gemak. Ik kreeg goed advies en ben heel erg blij met de keuze die ik heb gemaakt voor een koper spiraal. Het is een kleine praktijk maar juist daarom zo persoonlijk en vertrouwd. Zelf was ik heel tevreden en ben ik erg fijn en professioneel geholpen. Bij de huisarts had ik de tegenovergestelde ervaring en zou daarom iedereen adviseren voor dit soort behandelingen naar deze verloskundige te gaan.”

Neem contact met ons op!

06 – 55125270

info@verloskundigeortus.nl

Burgemeester van Houdtplein 22c, 5531 GN Bladel

Markt 24, 5541 EA Reusel