Praktijk

Jouw zwangerschap en bevalling zijn ingrijpende, belangrijke en persoonlijke gebeurtenissen in je leven. Ons doel is om je hierbij optimale steun en begeleiding te geven en zo jouw gezondheid en die van je baby te bewaken. Om dit zo goed mogelijk te kunnen doen is onze verloskundige zorg persoonlijk en deskundig. 

Wij vinden persoonlijke zorgverlening belangrijk. We streven naar voldoende tijd en aandacht tijdens onze zorg waarbij jij je wensen kenbaar kunt maken. Veranderingen of bijzonderheden worden dan snel opgemerkt. Dat komt ten goede aan onze verloskundige zorg en jouw tevredenheid. 

We werken in onze praktijk niet met een praktijkassistente.. Dit betekent dat je altijd direct een verloskundige aan de lijn krijgt.

Deskundigheid is iets dat jij van ons als verloskundige praktijk mag verwachten. Ortus staat ingeschreven in het kwaliteitsregister van de KNOV, BEN EN en in het BIG-register.

Alle echos worden in eigen huis gemaakt, ook de 13 wekenecho en de 20 wekenecho. Wij blijven actief investeren in nieuwe kennis en vaardigheden.  

“In Oktober 2022 ben ik door een van de dames van Ortus geholpen, ik vond het van te voren erg spannend omdat het mijn eerste spiraal plaatsing was.
Danielle was kalm en legde alles stap voor stap uit,  en stelde me op mijn gemak. Ik kreeg goed advies en ben heel erg blij met de keuze die ik heb gemaakt voor een koper spiraal. Het is een kleine praktijk maar juist daarom zo persoonlijk en vertrouwd. Zelf was ik heel tevreden en ben ik erg fijn en professioneel geholpen. Bij de huisarts had ik de tegenovergestelde ervaring en zou daarom iedereen adviseren voor dit soort behandelingen naar deze verloskundige te gaan.”

Neem contact met ons op!

06 – 55125270

info@verloskundigeortus.nl

Burgemeester van Houdtplein 22c, 5531 GN Bladel

Markt 24, 5541 EA Reusel